Unitfly_logo_color

POGLEDAJTE WEBINAR

Zašto digitalno poslovanje više nije dovoljno

Postignite učinkovitost kroz implementaciju
document management sustava i automatizaciju poslovanja.

Prijavite se na webinar i otkrijte kako postići maksimalnu produktivnost zaposlenika i povećanje profitabilnosti kompanije.

Maštate o organizaciji cjelokupnog poslovanja bez ijednog papira? Iako je digitalizacija sljedeći korak na poslovnom putu mnogih tvrtki, ona sama po sebi nije dovoljna. Tranzicija iz analognog u digitalni svijet tek je prvi korak prema postizanju maksimalne optimizacije i automatizacije procesa.

Jeste li znali da radnici čiji je osnovni kapital znanje (knowledge workers) u prosjeku troše 41 posto radnog vremena na aktivnosti u kojima ne koriste svoje primarne vještine? To naglašava činjenicu da digitalizacija sama po sebi nije dovoljna.

U ovom webinaru istražit ćemo kako doći od paper-based poslovanja do poslovanja bez papira i potpune digitalne poslovne automatizacije koristeći strojno učenje (ML, Machine Learning) i umjetnu inteligenciju (AI – Artificial Intelligence). Automatizacijom poslovanja postiže se maksimalna učinkovitost zaposlenika, bolje upravljanje dokumentima, poboljšana sigurnost i bolja suradnja između timova i odjela, a konačno i smanjenje troškova i povećanje profitabilnosti.

Demonstrirat ćemo praktične mogućnosti koje nam pruža tehnologija kroz perspektivu jednog od vodećih pružatelja rješenja za upravljanje informacijama i dokumentima – M-Files.

Što ćete saznati

  • Što podrazumijeva pojam Document Management
  • Zašto je digitalizacija ključna za uspjeh
  • Koja je razlika između digitalizacije i automatizacije i zašto digitalizacija bez automatizacije nije dovoljna
  • Kako M-Files koristi strojno učenje (ML) i umjetnu inteligenciju (AI) u svojoj funkcionalnosti

Predavač

Ivan Marković je suosnivač i CEO tvrtke Unitfly. Fokusiran na financijske i strateške teme, te plasiranje usluga i proizvoda kroz ulogu Customer Success Managera za neke od najvećih klijenata Unitflyja, kao i kroz koordinaciju prodajno-marketinških aktivnosti.

Alumni je američkog U.S. Department of State, bio je sudionik YTILI programa u 2019., te je 2020. godine uvršten na listu 30 ispod 30 od strane poslovnog magazina Lider.

Otkrijte kako automatizirati vaše poslovne procese i postići produktivnost i profitabilnost vaše kompanije!

BESPLATNI WEBINAR

Zašto digitalno poslovanje više nije dovoljno?

Otkrijte kako postići maksimalnu produktivnost zaposlenika i povećanje profitabilnosti kompanije.