Pridruži nam se!

Software Engineer

Ako ti se naša priča sviđa, prijavi se, a tvoju prijavu ćemo sačuvati u sustavu i javiti ti se kada budemo imali nove otvorene pozicije.

Zagreb/Osijek, Croatia

Zapošljavamo na poziciji Software Engineer! Tražimo osobu koja će nam pomoći u implementaciji tehnički izazovnih proizvoda koje razvijamo interno i u suradnji s našim korisnicima. Ako si zainteresiran/a čitaj dalje!

Tko smo mi

Unitfly pomaže kompanijama unaprijediti poslovanje kroz poslovnu analizu i implementaciju rješenja u domeni upravljanja dokumentima i poslovnim procesima. Naši korisnici su neke od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe, a naši proizvodi i usluge koriste se na svim kontinentima.

Partneri smo kompanijama koji su lideri u svojim područjima, a čije proizvode implementiramo: M-Files za upravljanje dokumentima i automatizaciju procesa, ABBYY za document capturing i process mining te Microsoft sa svojim Microsoft Azure i Office 365 servisima.

Osim usluga analize poslovanja i procesa te implementacije partnerskih rješenja, razvijamo vlastite proizvode u istoj domeni. Naš software engineering tim radi isključivo na softverskim proizvodima koje razvijamo ili interno ili zajedno s korisnicima.

Najvažniji element kompanije je kultura koju gradimo, te po pitanju tima i kulture ne radimo ustupke. Cilj nam je jednakim žarom razvijati i poslovanje, ali i kulturu, kako bi kontinuirano unaprjeđivali usluge, razvijali nove proizvode i kompanije.

Tražimo osobu koja...

 • posjeduje znanje i iskustvo koje će nam pomoći u razvoju naših proizvoda. Koristimo primarno C#, .NET stack i Azure Cloud, ali ako imaš iskustva u bilo kojem objektno orijentiranom programskom jeziku, javi nam se.
 • je orijentirana na kvalitetu. Od izuzetne važnosti nam je da pišemo čist i skalabilan kod kako bi mogli jednostavno proširivati naša rješenja koja se vrte u distribuiranom cloud okruženju.
 • je proaktivna i spremna preuzeti inicijativu. Mali smo tim i bitno nam je da svaki član tima preuzima odgovornost u svojoj domeni rada kako bi uvijek unaprjeđivali naša rješenja.
 • je timski igrač. U Unitflyju prakticiramo otvoreno davanje feedbacka i dijeljenje znanja što nam pomaže da rastemo kao pojedinci i kao tim.
 • se želi kontinuirano razvijati i usavršavati kroz rad na izazovnim projektima, sudjelovanje na konferencijama i pomoću platformi za online učenje.

Što ćeš raditi

 • Razvijati softver korištenjem programskog jezika C#. Naš razvoj softvera uključuje rad na vlastitim softverskim proizvodima ili proizvodima koje radimo s korisnicima.
 • Implementacije pilot projekata za klijente – često korisnicima želimo ponuditi inovativno rješenje koje onda analiziramo, isprobamo i razvijamo kao pilot rješenje. Razvijamo isključivo ono što nam je vezano uz dugoročnu strategiju.
 • Na automatizaciji procesa razvoja softvera, od automatiziranja i unaprjeđenja DevOps procesa do automatiziranja testiranja.
 • Koristit ćeš i integrirati različite softverske servise i proizvode.

Kako izgleda proces razvoja softvera

Zahtjevi za novim funkcionalnostima dolaze iz dva smjera – izravan zahtjev korisnika koji želi proširiti određene mogućnosti ili funkcionalnost koja je unaprijed definirana u našem Development Pipelineu.

Svaki zahtjev korisnika zajedno prodiskutiramo i pokušavamo mu pronaći mjesto unutar postojećih proizvoda. Naši Solution Consultanti analiziraju potrebe korisnika, prikupljaju zahtjeve i uvijek dva puta provjere unutar tima prije no što se išta obeća korisniku. Na taj način radimo sinergiju između implementacije rješenja i razvoja novih funkcionalnosti – s naglaskom na to da korisnik dobije najbolje moguće rješenje.

Planiranja radimo na tjednoj razini, kada se trudimo napraviti reprioritizaciju svih zahtjeva. U procesu razvoja i implementacije trudimo se što prije dobiti povratnu informaciju korisnika – s ciljem razvoja rješenja koje će dati najveću vrijednost za korisnike.

Continuous Improvement kod nas nije samo buzzword. Trudimo se da softver koji razvijamo u Unitflyju uvijek i kontinuirano poboljšavamo, a isto tako pokušavamo unaprijediti sam proces razvoja softvera, sve to prateći razvoj tehnologije i nove tehnološke trendove.

Tehnologije koje koristimo

 • C#, React, Docker, RabbitMQ, M-Files, Azure
 • MS SQL Server, Cosmos DB, Mongo DB
 • Git, Azure DevOps
 • Notion, MS Teams

Što ti nudimo

 • Fleksibilno radno vrijeme i opciju rada od doma. Bilo da pada kiša, snijeg, ili ti se jednostavno ne da do ureda – opcija rada od doma je na stolu.
 • Bonuse bazirane na osobnom i timskom učinku. Financijski planovi i rezultati se transparentno prezentiraju i cilj je uključiti sve zaposlenike u rezultat kompanije.
 • Fleksibilan godišnji odmor
 • Postavljanje ciljeva OKR metodologijom, te maksimalnu uključenost u definiranje ciljeva timova, kao i uključenost u definiranje smjera kompanije.
 • Kulturu podrške, odgovornosti i otvorenosti. Kroz regularne 1:1 sastanke, otvoreni feedback i otvorenu komunikaciju, trudimo se svi skupa razvijati jedni druge kako bi u konačnici rasli kao tim.
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i subvencioniranu Multisport karticu.

Baci oko na ostale benefite koje ti nudimo.

Kako će izgledati selekcijski proces?

 1. Prijava na oglas – ispuni našu formu, napiši svoja razmišljanja i odgovore i priloži sve što misliš da je bitno. Prijave ćemo držati otvorenima do 5.5.

 2. Pregled svih prijava – svaku prijavu ćemo pregledati i na nju odgovoriti čim prije.

 3. Inicijalni razgovor putem MS Teams – sve one koje odlučimo uključiti u selekcijski proces, pozvat ćemo na kratki MS Teams call do 12.5., da se upoznamo i kroz 15 minuta popričamo.

 4. Zadatak – nakon inicijalnog razgovora, ukoliko ćemo nastaviti sa selekcijskim procesom, poslat ćemo jedan tehnički zadatak. Procjenjujemo da osoba koja ima barem 1 godinu iskustva zadatak može kvalitetno riješiti u trajanju od 4h. Cilj zadatka je vidjeti širinu i znanja i razmišljanja.

 5. Razgovor uživo – svrha razgovora uživo je da se bolje upoznamo, prodiskutiramo zadatak i popričamo opširnije o svemu što i tebe i nas može zanimati.
Zvuči uzbudljivo?

Ispuni Typeform prijavu i čujemo se uskoro!

BESPLATNI WEBINAR

Zašto digitalno poslovanje više nije dovoljno?

Otkrijte kako postići maksimalnu produktivnost zaposlenika i povećanje profitabilnosti kompanije.