Software Engineer

Zagreb, Hrvatska

Zapošljavamo na poziciji Software Engineer! Tražimo osobu koja će nam pomoći u implementaciji tehnički izazovnih proizvoda koje razvijamo interno i u suradnji s našim korisnicima. Ako si zainteresiran/a čitaj dalje!

Što tražimo?

  • Prije svega, tražimo člana tima koji će se poistovjetiti s našom pričom i našim vrijednostima. Tim širimo tako da gradimo dugoročnu strategiju i osiguramo rast kvalitete kako tvrtke tako i članova tima.

  • Člana tima koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva u razvoju softvera korištenjem jezika C#. Ako poznaješ druge jezike bolje, a C# poznaješ “solidno”, svakako nam se javi.

  • Inženjera – tražimo člana tima koji će razmišljati o kvaliteti i o kvalitetnom rješavanju izazova. Naše se aplikacije pokreću u velikim, enterprise okruženjima koji mogu varirati, i u tom pogledu moramo razmišljati i o održivosti i skalabilnosti.

  • Tražimo člana tima koji će se kontinuirano usavršavati, napredovati i koji će se veseliti novim tehnološkim trendovima i različitim tehnološkim rješenjima.

  • Ako si u svom radu već koristio/la neke od Microsoft Azure servisa to je svakako velika prednost jer i sami ili koristimo Microsoft Azure servise u svojim rješenjima ili pomažemo korisnicima u korištenju istih.

Kako izgleda proces razvoja softvera?

Zahtjevi za novim funkcionalnostima dolaze iz dva smjera – izravan zahtjev korisnika koji želi proširiti određene mogućnosti ili funkcionalnost koja je unaprijed definirana u našem Development Pipelineu.

Svaki zahtjev korisnika zajedno prodiskutiramo i pokušavamo mu pronaći mjesto unutar postojećih proizvoda. Naši Solution Consultanti analiziraju potrebe korisnika, prikupljaju zahtjeve i uvijek dva puta provjere unutar tima prije no što se išta obeća korisniku. Na taj način radimo sinergiju između implementacije rješenja i razvoja novih funkcionalnosti – s naglaskom na to da korisnik dobije najbolje moguće rješenje.

Planiranja radimo na tjednoj razini, kada se trudimo napraviti reprioritizaciju svih zahtjeva. U procesu razvoja i implementacije trudimo se što prije dobiti povratnu informaciju korisnika – s ciljem razvoja rješenja koje će dati najveću vrijednost za korisnike.

Continuous Improvement kod nas nije samo buzzword. Trudimo se da softver koji razvijamo u Unitflyju uvijek i kontinuirano poboljšavamo, a isto tako pokušavamo unaprijediti sam proces razvoja softvera, sve to prateći razvoj tehnologije i nove tehnološke trendove.

Što ćeš raditi?

  • Razvijati softver korištenjem programskog jezika C# (najčešće). Naš razvoj softvera uključuje rad na vlastitim softverskim proizvodima ili proizvodima koje radimo s korisnicima.

  • Implementacije pilot projekata za klijente – često korisnicima želimo ponuditi inovativno rješenje koje onda analiziramo, isprobamo i razvijamo kao pilot rješenje. Razvijamo isključivo ono što nam je vezano uz dugoročnu strategiju.

  • Na automatizaciji procesa razvoja softvera, od automatiziranja i unaprjeđenja DevOps procesa do automatiziranja testiranja.

  • Koristit ćeš i integrirati različite softverske servise i proizvode.

Kako će izgledati selekcijski proces?

Prijava na posao

Ispuni našu formu, napiši svoja razmišljanja i odgovore i priloži sve što misliš da je bitno. 

Pregled svih prijava

Svaku prijavu ćemo pregledati i na nju odgovoriti.

Inicijalni razgovor preko MS Teams

Sve one koje odlučimo uključiti u selekcijski proces, pozvat ćemo na kratki MS Teams conference call da se upoznamo i kroz 15 minuta popričamo. 

Zadatak

Nakon razgovora, svi s kojima odlučimo nastaviti dalje, dobit će jedan kraći zadatak. Procjenjujemo da osoba koja ima barem 1 godinu iskustva zadatak može kvalitetno riješiti u trajanju od 4h. Cilj zadatka je vidjeti širinu i znanja i razmišljanja.

Razgovor uživo

Svrha razgovora uživo je da se bolje upoznamo, prodiskutiramo zadatak i popričamo opširnije o svemu što i tebe i nas može zanimati.