Customer Support Engineer [Student]

Zagreb, Hrvatska

O nama

Unitfly d.o.o. pomaže kompanijama unaprijediti poslovanje kroz poslovnu analizu i implementaciju rješenja u domeni upravljanja dokumentima i poslovnim procesima. Naši korisnici su neke od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe, a naši proizvodi i usluge koriste se na svim kontinentima.

Partneri smo kompanijama koje su lideri u svojim područjima, a čije proizvode implementiramo: M-Files za upravljanje dokumentima i automatizaciju procesa, ABBYY za document capturing i process mining, te Microsoft sa svojim Microsoft Azure i Office 365 servisima.

Osim usluga analize poslovanja i procesa, te implementacije partnerskih rješenja, razvijamo vlastite proizvode u istoj domeni. Naš Software Engineering tim radi isključivo na softverskim produktima koje razvijamo ili interno ili zajedno s korisnicima.

Najvažniji element kompanije je kultura koju gradimo, te po pitanju tima i kulture ne radimo ustupke. Cilj nam je jednakim žarom razvijati i poslovanje, ali i kulturu, kako bi kontinuirano unaprijeđivali usluge, razvijali nove proizvode i kompanije.

Zapošljavamo studenta diplomskih studija na poziciji Customer Support Engineer koji će pomagati našim korisnicima u rješavanju tehničkih poteškoća, te odgovarati na pitanja vezanih uz proizvode koje implementiramo ili razvijamo.

Što ćeš raditi?

 • Odgovarati na upite naših korisnika vezanih uz partnerske proizvode (M-Files) ili naša vlastita rješenja (Extension Kit).
 • Zajedno s ostalim članovima tima raditi na dijagnosticiranju izvora problema, te otklanjanju istih.
 • Koristit ćeš se internim alatima (Freshdesk, M-Files, Notion, Microsoft Teams) kako bi efikasno kolaborirao/la s drugim članovima tima.
 • Sudjelovati u internim sastancima i imati mogućnost naučiti raditi u timu, na projektima, te na definiranju proizvoda.

Što tražimo?

 • Studenta željnog iskustva rada sa korisnicima i studenta željnog daljnjeg tehničkog usavršavanja.
 • Osobu koja će se uklopiti u naše vrijednosti, kulturu i tim. Očekujemo od osobe da postane punopravni član tima, a tako ćemo te i mi tretirati.
 • Poznavanje osnovnih pojmova koje će ti trebati za uspješan rad kao što su baze podataka, serveri, aplikacijski logovi i slično. Ukoliko imaš iskustva u nekom od specifičnih tehnologija (SQL Server, Windows Server, Event Viewer, SEQ,…) to će ti jako puno pomoći.
 • Odlične komunikacijske vještine (na kojima možemo i zajedno raditi) s obzirom da ćeš komunicirati izravno s našim korisnicima.

Što ti nudimo?

 • Fleksibilnost prilikom dogovaranja radnog vremena, kao i količine rada. Znamo što znači biti student i raditi, i tako ćemo, u skladu s tvojim željama i potrebama na fakultetu, dogovarati opseg rada.

 • Studentsku satnicu prilagođenu tvojem znanju i dosadašnjem iskustvu. Što ćeš više učiti i razvijati se, tako će i tvoja studentska satnica rasti.

 • Mogućnost zapošljavanja na jednoj od pozicija unutar kompanije nakon završetka studiranja, ukoliko se ti svidiš nama, i mi tebi.

 • Ured u Zagrebačkom Inovacijskom Centru (ZICER) koji uvijek ima kave, čaja i svega što će ti trebati za ugodan rad (a možeš ovdje i učiti ukoliko ti odgovara). Također, fleksibilni smo i po pitanju toga odakle ćeš raditi – volimo se što češće skupiti u uredu, no nije obavezno svaki dan.

 • Tim koji se kontinuirano usavršava, razvija i kompaniju koja raste iz godine u godinu.

Kako će izgledati selekcijski proces?

Prijava na posao

Ispuni našu formu, napiši svoja razmišljanja i odgovore i priloži sve što misliš da je bitno. 

Pregled svih prijava

Svaku prijavu ćemo pregledati i na nju odgovoriti.

Inicijalni razgovor preko MS Teams

Sve one koje odlučimo uključiti u selekcijski proces, pozvat ćemo na kratki MS Teams conference call da se upoznamo i kroz 15 minuta popričamo. 

Zadatak

Nakon inicijalnog razgovora, ukoliko ćemo nastaviti sa selekcijskim procesom, poslati ćemo jedan kraći zadatak. Cilj zadatka je prezentirati širinu znanja i razmišljanja.

Razgovor uživo

Svrha razgovora uživo je da se bolje upoznamo, prodiskutiramo zadatak i popričamo opširnije o svemu što i tebe i nas može zanimati.