Solution Consultant

Ako ti se naša priča sviđa, prijavi se, a tvoju prijavu ćemo sačuvati u sustavu i javiti ti se kada budemo imali nove otvorene pozicije.

Zagreb/ Osijek, Croatia

Zapošljavamo na poziciji Solution Consultant! Tražimo osobu koja će pomagati korisnicima u implementaciji naših ili partnerskih proizvoda, sudjelovati u poslovnoj analizi, voditi projekte i klijente, a sve s ciljem dugoročne suradnje i transformacije poslovanja naših korisnika. Ako si zainteresiran/a, čitaj dalje!

Tko smo mi

Unitfly pomaže kompanijama unaprijediti poslovanje kroz poslovnu analizu i implementaciju rješenja u domeni upravljanja dokumentima i poslovnim procesima. Naši korisnici su neke od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe, a naši proizvodi i usluge koriste se na svim kontinentima.

Partneri smo kompanijama koji su lideri u svojim područjima, a čije proizvode implementiramo: M-Files za upravljanje dokumentima i automatizaciju procesa, ABBYY za document capturing i process mining te Microsoft sa svojim Microsoft Azure i Office 365 servisima. Osim usluga analize poslovanja i procesa te implementacije partnerskih rješenja, razvijamo vlastite proizvode u istoj domeni.

Najvažniji element kompanije je kultura koju gradimo, te po pitanju tima i kulture ne radimo ustupke. Cilj nam je jednakim žarom razvijati i poslovanje, ali i kulturu, kako bi kontinuirano unaprjeđivali usluge, razvijali nove proizvode i kompanije.

Koga tražimo

 • Prije svega, tražimo člana tima koji će se poistovjetiti s našom pričom i našim vrijednostima. Tim širimo na način da gradimo dugoročnu strategiju i osiguramo rast kvalitete kako tvrtke tako i članova tima.

 • Idealno je ako imaš iskustvo u radu s Content Services Platformama kao što su M-Files, SharePoint, OpenText, Box ili druge, no nije presudno. Također, potrebno je poznavanje tehnologija kao što su Active Directory, Microsoft SQL Server, Microsoft Azure i slične. Ne tražimo iskustvo u radu sa svima, no očekujemo da ove tehnologije ne predstavljaju kompletno strane pojmove. Bitno nam je da posjeduješ tehnološki background u radu s različitim servisima, a ukoliko si specijaliziran u radu s rješenjima koja nisu dio našeg portfelja to ti nije prepreka da se prijaviš na poziciju.

 • Osobu koja ima iskustvo u izravnom radu s korisnicima kroz procese poslovne analize, vođenja projekata, savjetovanja korisnika, tehničke podrške ili slično.

 • Poznavanje procesa razvoja softvera – kroz izravno sudjelovanje u razvoju ili kroz rad s timovima koji su radili softver development.

 • Želju za kontinuiranim usavršavanjem, napredovanjem i veselje za novim tehnološkim trendovima i različitim tehnološkim rješenjima.

Što ćeš raditi

 • Analizu poslovnih potreba korisnika izravno s korisnikom i pretvaranje potreba u tehničku specifikaciju.
 • Samostalno ili u timu ćeš raditi implementacije, najčešće M-Files softvera, ali i drugih partnerskih rješenja, te naših vlastitih proizvoda koji često uključuju i konfiguracije određenih Microsoft Azure ili Office 365 usluga.
 • Sudjelovat ćeš u product development procesu kroz aktivno prenošenje zahtjeva klijenata u zahtjeve prema našim vlastitim softverskim proizvodima.
 • Ovisno o projektu, sudjelovat ćeš više ili manje u kompletnom procesu predlaganja, implementacije, prezentacije rješenja, edukacije korisnika, ali i pružati tehničku podršku korisnicima.
 • Primjenjivat ćeš customer success prakse kako bi imali kontinuirano razumijevanje i poboljšanje zadovoljstva korisnika kako našom uslugom, tako i rješenja koje implementiramo.

Kako izgleda naš proces implementacije

Generalno radimo s korisnicima na dva načina koji su često isprepleteni ili se naslanjaju jedan na drugi: Kontinuirano pružanje usluge i Projektni pristup.

Oba pristupa imaju svoje standardne faze analize, dizajna, implementacije, testiranja, edukacije i podrške korisnicima, s tim da je scope implementacije kod projektnog pristupa uglavnom veći. U oba slučaja, fazama dizajna, implementacije i validacije pristupamo kao ciklusima koji za cilj imaju korisniku što prije pokazati vrijednost, dobiti povratnu informaciju i na temelju toga prilagoditi rješenje. U sklopu implementacije trudimo se imati što kraći feedback loop te kontinuirano uključivati korisnike u proces.

Glavni rezultat naše implementacije je vrijednost za korisnike i s tim pristupom počinjemo, završavamo, ali i nastavljamo graditi dugoročni odnos.

Tehnologije koje koristimo

 • Korisnicima implementiramo sljedeća rješenja: vlastite proizvode, M-Files, ABBYY FlexiCapture i ABBYY Timeline, Microsoft Azure (različiti servisi), Apromore Process Mining

 • Često prilikom implementacije koristimo i povezivanje na servise Active Directory, MS SQL, Microsoft Azure

 • Interno koristimo: Freshdesk, Notion, Microsoft Teams, Azure DevOps, M-Files

Što ti nudimo

 • Fleksibilno radno vrijeme i opciju rada od doma. Bilo da pada kiša, snijeg, ili ti se jednostavno ne da do ureda – opcija rada od doma je na stolu.
 • Bonuse bazirane na osobnom i timskom učinku. Financijski planovi i rezultati se transparentno prezentiraju i cilj je uključiti sve zaposlenike u rezultat kompanije.
 • Fleksibilan godišnji odmor
 • Postavljanje ciljeva OKR metodologijom, te maksimalnu uključenost u definiranje ciljeva timova, kao i uključenost u definiranje smjera kompanije.
 • Kulturu podrške, odgovornosti i otvorenosti. Kroz regularne 1:1 sastanke, otvoreni feedback i otvorenu komunikaciju, trudimo se svi skupa razvijati jedni druge kako bi u konačnici rasli kao tim.
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i subvencioniranu Multisport karticu.

Baci oko na ostale benefite koje ti nudimo.

Kako će izgledati selekcijski proces?

 1. Prijava na oglas – ispuni našu formu, napiši svoja razmišljanja i odgovore i priloži sve što misliš da je bitno. Prijave ćemo držati otvorenima do 5.5.

 2. Pregled svih prijava – svaku prijavu ćemo pregledati i na nju odgovoriti čim prije.

 3. Inicijalni razgovor putem MS Teams – sve one koje odlučimo uključiti u selekcijski proces, pozvat ćemo na kratki MS Teams call do 12.5., da se upoznamo i kroz 15 minuta popričamo.

 4. Zadatak – nakon inicijalnog razgovora, ukoliko ćemo nastaviti sa selekcijskim procesom, poslati ćemo jedan kraći zadatak. Cilj zadatka je prezentirati širinu znanja i razmišljanja.

 5. Razgovor uživo – svrha razgovora uživo je da se bolje upoznamo, prodiskutiramo zadatak i popričamo opširnije o svemu što i tebe i nas može zanimati.
Zvuči uzbudljivo?

Ispuni Typeform prijavu i čujemo se uskoro!

BESPLATNI WEBINAR

Zašto digitalno poslovanje više nije dovoljno?

Otkrijte kako postići maksimalnu produktivnost zaposlenika i povećanje profitabilnosti kompanije.