Loading

Let's talk how we can help you succeed.

Submit this form and we will reach you soon.

Thank you for getting in touch

Thank you for submission. We have received your message and will contact you soon. If your inquiry is urgent, please use the telephone number listed below, to talk to one of our staff members.

Talk to you soon,
Unitfly Team
+385976834345

Unitfly: Technical business analyst | Unitfly

Technical business analyst

Zagreb, M/Ž

Prijavi se

Što ćeš raditi?

• Razgovarati ćeš s korisnicima, razumjeti njihove potrebe, analizirati trenutne procese i na temelju toga predlagati rješenja.

• Raditi ćeš implementacije M-Files rješenja korisnicima, educirati ih i pomagati u svakodnevnom korištenju i boljoj adaptaciji.

• U ovisnosti o tvom iskustvu, samostalno ili u timu ćeš s korisnikom dogovarati opseg posla, konačno rješenje, vremenske rokove i cijene.

• U ovisnosti o tvom iskustvu, samostalno ili u timu, biti ćeš odgovoran/na da implementirano rješenje donosi vrijednost korisniku.

• Sudjelovati ćeš u prodajnom procesu i prezentirati proof-of-concept rješenja koristeći M-Files, Microsoft Office 365 ili Microsoft Azure rješenja.

Što tražimo?

Ne tražimo sve navedeno ispod. Ukoliko ne posjeduješ nešto od ovoga što tražimo ali se želiš razvijati u tom smjeru - javi nam se.

• Prije svega, osobu koja će se poistovijetiti s našom pričom (https://unitfly.com/our-story) i našim vrijednostima (https://unitfly.com/careers)

• Osnovno poznavanje koncepta programiranja i poznavanje procesa razvoja softvera.

• Iskustvo u radu s korisnicima ili želju za rad s korisnicima.

• Iskustvo u vođenju projekata ili želju za vođenjem projekata.

• Izvrsne komunikacijske vještine.

• Poznavanje poslovnih procesa ili spremnost za naučiti što više o određenoj poslovnoj temi.

• Tehnološki background.

• Spremnost na učenje novih tehnologija i razumijevanje širokog spektra različitih tehnologija kako bi korisniku mogao donijeti vrijednost.

• Fokusiranost na pomaganje korisniku i konstantno donošenje vrijednosti.

O nama

Unitfly d.o.o. tvrtka je osnovana 2017. godine s primarnim ciljem kreiranja motivirajućeg radnog okruženja za vrhunske profesionalce u kojemu će svima nama biti zadovoljstvo raditi. Bez ikakve dileme, kultura i odnosi u timu su nam najvažniji. I iz tog razloga važnije nam je kakva si osoba, a tek onda tvoje znanje i iskustvo.

Od samoga početka, iako pružamo usluge implementacije tehnoloških rješenja i razvijamo vlastite softverske proizvode, želimo glavni naglasak staviti na poslovanje i efekt koji tehnologija ima na poslovanje. Ukoliko ne možemo korisniku riješiti poslovni problem, nije bitno koliko dobro smo nešto razvili ili implementirali.

Dugoročna vizija nam je nastaviti graditi poslovnu ekspertizu, nastaviti s vrlo visokom kvalitetom i usluge koju pružamo i softvera koji razvijamo, ali i dalje nastaviti razvijati vlastite proizvode koji se mogu osamostaliti na tržištu.

Od 2018. godine smo regionalni M-Files partner i M-Files Certified Application Partner što znači da nam je fokus u ovom trenutku na implementaciji rješenja M-Files i da vlastite proizvode koje razvijamo, razvijamo za M-Files i druge M-Files partnere diljem svijeta. Možemo se pohvaliti kako nam je najveći korisnik jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki u ovom dijelu Europe i da smo započeli poslovnu suradnji s jednim od globalnih lidera u pružanju usluga u domeni Enterprise Information Managementa.

Iako mladi i mali kao tvrtka, u timu svi imamo višegodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji softvera, vođenju projekata i sistemskim integracijama za neke od najvećih enterprise korisnika na svijetu.

Konstantno radimo na unaprjeđenju, kako usluga, tako i internih procesa.

© 2020 Unitfly, All rights reserved